Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az akan çeşme görmek

Rüyada az akan çeşme görmek

Rüyada az akan çeşme görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada az akan çeşme gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yeni bir eve sahip olacağına işaret eder.

Rüyada akan çeşmeler görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan bir çeşme görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada az akan çeşme görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden akan su görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments