Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan bir çeşme görmek

Rüyada akan bir çeşme görmek

Rüyada akan bir çeşme görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan bir çeşme gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada akan bir çeşme görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan çeşmeler görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada su akan çeşme görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, herhangi zarara uğramayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada az akan çeşme görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, canının ve malının garantide olacağına delalet eder.

Rüyada akan çeşme görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, haneden birinin ayrılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments