Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina çıkmak

Rüyada bina çıkmak

Rüyada bina çıkmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina çıkmak gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada binanın üst katına çıkmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın damına çıkmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesine çıkmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binadan çıkmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak işinin gücünün hep rast gideceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments