Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmeden şarap içmek

Rüyada bilmeden şarap içmek

Rüyada bilmeden şarap içmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yüzünün her daim güleceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada bilmeden şarap içmek gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada rakı şarap içmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, işlerini düzene sokacağına, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekşi şarap içmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeyle şarap içmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine inanılır.

Rüyada acı şarap içmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işarettir.

Rüyada üzüm şarabı içmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına alamet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, en büyük acılarının dineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments