Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı şarap içmek

Rüyada rakı şarap içmek

Rüyada rakı şarap içmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada rakı şarap içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Rüyada rakı şarap içmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu rakı içmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içki içmek kısa süreli hastalık yaşamasına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla rakı içmek özgüveninde artış yaşanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada susuz rakı içmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek başına rakı içmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments