Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmeden içki içmek

Rüyada bilmeden içki içmek

Rüyada bilmeden içki içmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeden içki içmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada ölü biriyle içki içmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarıyla içki içmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde içki içmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla içki içmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bardaktan içki içmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işarettir.

Rüyada arabada içki içmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişeden içki içmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments