Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabada içki içmek

Rüyada arabada içki içmek

Rüyada arabada içki içmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, güzel davetler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bol rızık elde edeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabada içki içmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi gibi görünebilir.

Rüyada arabada içki içmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek kişiye hep umut olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada içki içmek istemek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulur.

Rüyada bardaktan içki içmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken içki içmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yudum içki içmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gizlice içki içmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla içki içmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments