Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla içki içmek

Rüyada yanlışlıkla içki içmek

Rüyada yanlışlıkla içki içmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla içki içmek gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüyada yanlışlıkla içki içmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, maddi güç elde edeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments