Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarla oynamak

Rüyada bilgisayarla oynamak

Rüyada bilgisayarla oynamak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, ailenin büyüyeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oynamak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada bilgisayar oynamak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oynamak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayarda konuşmak mutluluk verici olayların yaşanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayara girmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments