Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarda oyun oynamak

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak böylece hayırlı bir yola girileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, rahatlayacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada bilgisayar oyunu oynamak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada bilgisayarda oyun oynamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayar oyunu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar oynamak önünü açacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bilgisayarla oynamak işlerinin yaver gideceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada talih oyunu oynamak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, daima önüne bakacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments