Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar klavyesi görmek

Rüyada bilgisayar klavyesi görmek

Rüyada bilgisayar klavyesi görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hayallere kavuşulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kötü yollara gireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar klavyesi gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bilgisayar klavyesi görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada klavyeli telefon görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klavye görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar parçaları görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayarı kırmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarda konuşmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarda yazı okumak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, daha rahat para kazanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments