Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar virüsü görmek

Rüyada bilgisayar virüsü görmek

Rüyada bilgisayar virüsü görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar virüsü gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar virüsü görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işarettir.

Rüyada virüs görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada bozuk bilgisayar görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar yıkamak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayarı kırmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments