Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar kazanmak

Rüyada bilgisayar kazanmak

Rüyada bilgisayar kazanmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, doğru haber almaya, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar kazanmak gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlardan ufak tefek detaylar sayesinde ayrılabilirsiniz.

Rüyada bilgisayar kazanmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar almak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kırıldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar kasası görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar bulmak yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarın kırıldığını görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar yıkamak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayar masası görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments