Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi iki kere kontrol edin.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Rüyada bilgisayarda yazmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar yazıcısı görmek işinde büyük başarılar alacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Rüyada bilgisayarda yazı okumak kapanan kapıların açılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda yazı görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada bilgisayarda yazışmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments