Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada virüs görmek

Rüyada virüs görmek

Rüyada virüs görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, işinin aksayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada virüs gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada bilgisayara virüs girdiğini görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar virüsü görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada virüs görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments