Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarla uğraşmak

Rüyada bilgisayarla uğraşmak

Rüyada bilgisayarla uğraşmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, iş yeri sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak kendisine yeni bir iş bulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret eder.

Rüyada rakamlarla uğraşmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada arıyla uğraşmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Rüyada üç harflilerle uğraşmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, şeytana uyacağına, işlerini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada etle uğraşmak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada kakayla uğraşmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments