Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş bileklik almak

Rüyada gümüş bileklik almak

Rüyada gümüş bileklik almak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik almak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yolunda devam edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Rüyada gümüş bileklik bulmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek sıhhat kazanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuktan bileklik görmek malının da hiç olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments