Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilekten kan aldırmak

Rüyada bilekten kan aldırmak

Rüyada bilekten kan aldırmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada bilekten kan aldırmak gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada bilekten kan aldırmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kendi bileklerini kesmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilek öpmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bileklerini görmek işlerinin zarara uğrayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına inanılır.

Rüyada bilekte yara görmek evliliğinde mutlu olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bileklerini kesmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, dertlerin sonlanacağına delalettir.

Rüyada bilek kestiğini görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments