Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklerini görmek

Rüyada bileklerini görmek

Rüyada bileklerini görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulur.

Rüyada bileklerini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bilekten kan aldırmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada bilek öpmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilek kırmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bilek kesilmesi görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bilekten bıçaklanmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments