Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret eder.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kırık bıldırcın yumurtası görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına yorulur.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası yemek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada bıldırcın yumurtası toplamak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada ölü bıldırcın görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada bıldırcın kuşu yakalamak hacetinizin giderilmesine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments