Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilardo topu görmek

Rüyada bilardo topu görmek

Rüyada bilardo topu görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bilardo topu gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Rüyada bilardo topu görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilardo masasi görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada bilardo oynamak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilardo sopası görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalettir.

Rüyada bilardo salonu görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışık topu görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada savaş topu görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments