Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilardo oynamak

Rüyada bilardo oynamak

Rüyada bilardo oynamak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bilardo oynamak gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Rüyada bilardo oynamak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada bilardo salonu görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilardo sopası görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilardo topu görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada bilardo masasi görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yılanlarla oynamak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda oynamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ortada sıçan oynamak kişinin rahat nefes alacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments