Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilardo salonu görmek

Rüyada bilardo salonu görmek

Rüyada bilardo salonu görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, şöhret ve hayır getireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, fesada bulaşacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada bilardo salonu gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Rüyada bilardo salonu görmek malların çoğalacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada bilardo oynamak kötü sözler duylacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilardo masasi görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilardo topu görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, bütçesinin küçüleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilardo sopası görmek tövbe etmeden vefata, hem geleceğinin güzel olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada salon takımı almak gönül hoşluğu yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada salonda tuvalet görmek işe ve aşa kavuşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada güzellik salonu görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments