Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak kıl görmek

Rüyada ak kıl görmek

Rüyada ak kıl görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, nefsine uyacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada ak kıl gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada ak kıl görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek elinin bolluk göreceğine, insanlar arasında yüceleceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada eve su aktığını görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, haklılığının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada yüzünden kan aktığını görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavanın aktığını görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin aklını yitirdiğini görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hacetinizin giderilmesine delalettir.

Rüyada göz akması görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, azalacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments