Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünden kan aktığını görmek

Rüyada yüzünden kan aktığını görmek

Rüyada yüzünden kan aktığını görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünden kan aktığını gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Rüyada yüzünden kan aktığını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden kir çıkarmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden yaralanmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünden yaralandığını görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet eder.

Rüyada yüzünden irin çıkarmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada birisi yüzünden ağlamak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına inanılır.

Rüyada yüzünden kıl yolmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sağlığından ve ağız tadından olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments