Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz akması görmek

Rüyada göz akması görmek

Rüyada göz akması görmek bereket ve huzur geleceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada göz akması gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Rüyada gözünden irin aktığını görmek kötü günler yaşanacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada göz akması görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işarettir.

Rüyada gözünden kan aktığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinden kan aktığını görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünden yaş aktığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, her zaman şükür içinde olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada ak saçlı birini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments