Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek imkân sahibi olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada tek göğsünden süt aktığını görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek göğsünden süt gelmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işarettir.

Rüyada göğsünden beyaz süt aktığını görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının göğsünden süt aktığını görmek hayırlı yollara gireceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsünden süt aktığını görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek çok mutlu olacağına, rahat edileceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments