Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak sallamak

Rüyada bıçak sallamak

Rüyada bıçak sallamak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçak sallamak gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Rüyada bıçak sallamak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camdan el sallamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet eder.

Rüyada arabadan el sallamak hasret içinde kalacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını sallamak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bebeği ayağında sallamak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği sallamak hareketli ve hoş günler geçireceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını sallamak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ağacı sallamak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments