Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ağacı sallamak

Rüyada elma ağacı sallamak

Rüyada elma ağacı sallamak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, paraya ve mala kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ağacı sallamak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Rüyada elma ağacı sallamak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sağlığının da bozulacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalet eder.

Rüyada ağaç sallamak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, işlerinden feragat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağacı sallamak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde mendil sallamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına inanılır.

Rüyada binayı sallamak takdir toplayacak işler yapacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Rüyada bebeği beşikte sallamak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Rüyada türk bayrağını sallamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin el salladığını görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments