Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeği sallamak

Rüyada erkek bebeği sallamak

Rüyada erkek bebeği sallamak hevesinin kursağında kalacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeği sallamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Rüyada erkek bebek sallamak ister istemez başının belaya gireceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeği sallamak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek sallamak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Rüyada oyuncak bebek sallamak eşlerin muhabbetinin artacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği ayağında sallamak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işaret eder.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments