Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını sallamak

Rüyada saçlarını sallamak

Rüyada saçlarını sallamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada saçlarını sallamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada saçını sallamak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını sallamak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birine el sallamak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği sallamak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan el sallamak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada bıçak sallamak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakana el sallamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birini salıncakta sallamak bedeninin şifaya kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments