Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını sallamak

Rüyada ayaklarını sallamak

Rüyada ayaklarını sallamak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, her zaman çok başarılı olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını sallamak gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Rüyada ayağımda bebek salladığını görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında sallamak yaşam tecrübesi edineceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği ayağında sallamak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarında bebek sallamak büyük düşüneceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, malının artmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını sallamak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada ayağını sallamak ne yapacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, eve kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında bebek salladığını görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ayak sallamak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ferahlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments