Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak makas görmek

Rüyada bıçak makas görmek

Rüyada bıçak makas görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yerinde saymayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bıçak makas gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Rüyada bıçak ve makas görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçak makas görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü makas görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada ölüden makas almak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yüksek tahsil yapacağına delalettir.

Rüyada karnında makas görmek özel hayatında sessizleşeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin elinde makas görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada makas istemek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, ruhen güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını makasla kesmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments