Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makas istemek

Rüyada makas istemek

Rüyada makas istemek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sevinçli haberler geleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada makas istemek gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Rüyada tırnak makası istemek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada makas istemek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalettir.

Rüyada makasla kurdele kesmek zorlukları aşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada kocaman makas görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kırılmış makas görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada makasla saçını kesmek büyük kazançlar getireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada saçı makasla kesmek çok zor bir duruma düşeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada makas böceği görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments