Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde makas görmek

Rüyada birinin elinde makas görmek

Rüyada birinin elinde makas görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde makas gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Rüyada ölünün elinde makas görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalet eder.

Rüyada elinde makas tutmak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde makas görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, içinin de rahat edeceğine, kız çocuğunun olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde makas görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada makasla elini kesmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde makas görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Rüyada elini makasla kesmek sorunlarının çözüleceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments