Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak ve makas görmek

Rüyada bıçak ve makas görmek

Rüyada bıçak ve makas görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak ve makas gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bıçak ve makas görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak makas görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla yaralanmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine yorulur.

Rüyada bozuk makas görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada makas hediye almak bir işe soyunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada kaybolan makası bulmak ruh sağlığının bozulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada tırnak makası aramak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret eder.

Rüyada yatakta makas görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments