Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yakınını hasta görmek

Rüyada bi yakınını hasta görmek

Rüyada bi yakınını hasta görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, keder yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi yakınını hasta gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen yakınını hasta görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, parasının her zaman bereketli olacağına yorulur.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işarettir.

Rüyada bi yakınını hasta görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, ayıplı yolara sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments