Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek

Rüyada yakınının hasta olduğunu görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, işlerin sarpa saracağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Rüyada bir yakınını hasta görmek zor günlerden geçeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine yorulur.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Rüyada bir yakının hasta görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakını hasta görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada yakını hasta görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınını hasta görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments