Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen yakınını hasta görmek

Rüyada ölen yakınını hasta görmek

Rüyada ölen yakınını hasta görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, öz güveninin yerine geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen yakınını hasta gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi temalı ilişkilere odaklanın.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada hasta bir yakınını görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına işarettir.

Rüyada yakınlarını hasta görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, zorlukların biteceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada yakın birini hasta görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakının hastalandığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada yakınınızı hasta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kısmetinizin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının hastalandığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kazançların artacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments