Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kalp kırıklığı olacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki veya anlaşmaya sıcak bakmanızda fayda var.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına işaret eder.

Rüyada yakın akrabayla tartışmak hayalkırıklıklarının giderileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yakın akrabanın düğününü görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kırgınlık yaşanacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın akrabaları görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın akraba görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalet eder.

Rüyada yakın akrabayla kavga etmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü duymak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, düşünmeden hareket edeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments