Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi tanıdığını hamile görmek

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek geçineceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yol kat edeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bi tanıdığını hamile gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada bi tanıdığı hamile görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments