Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile tanıdık kadın görmek

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada hamile tanıdık kadın gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, maddi anlamda rahatlamaya, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, deniz aşırı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığın hamile olduğunu görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamile tanıdık görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments