Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini hamile olarak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile tanıdığını görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada bir tanıdığının hamile olduğunu görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini hamile görmek kazançlı adımlar atılacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada bi tanıdığı hamile görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments