Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek çok büyük zararlar edeceğine, kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Rüyada tanıdığı birinin hamile olduğunu görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada bir tanıdığının hamile olduğunu görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini hamile görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalettir.

Rüyada bir tanıdığını hamile görmek küslerin ve dargınların barışacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık hamile görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada hamile tanıdığını görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kız çocuğunun olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Rüyada bir tanıdığı hamile görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments