Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile tanıdığını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi tanıdığı hamile görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, diplomalarının artacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bi tanıdığını hamile görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı birini hamile görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments