Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bezelye yediğini görmek

Rüyada bezelye yediğini görmek

Rüyada bezelye yediğini görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye yediğini gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada bezelye yediğini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil bezelye toplamak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına inanılır.

Rüyada bezelye almak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına inanılır.

Rüyada dalında bezelye görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada taze bezelye görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işarettir.

Rüyada kavanozda bezelye görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bezelye görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bezelye görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, mutluluk ve saadete, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments