Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında bezelye görmek

Rüyada dalında bezelye görmek

Rüyada dalında bezelye görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalında bezelye gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz.

Rüyada dalında bezelye görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada ayıklanmış bezelye görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış bezelye görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bezelye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada pazardan bezelye almak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada bezelye ekmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada bezelye yemeği yemek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet eder.

Rüyada bezelye bahçesi görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments