Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yağmurluk görmek

Rüyada beyaz yağmurluk görmek

Rüyada beyaz yağmurluk görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz yağmurluk gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada beyaz yağmurluk görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz yağmurluk giymek büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz yağmur görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda oturmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işaret eder.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunda yürümek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yağmurda yürümek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments