Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağanak yağmurda yürümek

Rüyada sağanak yağmurda yürümek

Rüyada sağanak yağmurda yürümek iç dünyasında rahata kavuşacağına, özel hayatında mutlu olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, prestij kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada sağanak yağmur görmek çocuk sahibi olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Rüyada yalın ayak yağmurda yürümek illet hastalıklara tutulmayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda sevgiliyle yürümek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments