Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yağmur görmek

Rüyada beyaz yağmur görmek

Rüyada beyaz yağmur görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ev sahibi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, çok zor günler geçireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yağmur gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Rüyada beyaz yağmur görmek ferahlık veren sözler duymaya, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada beyaz yağmurluk görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, gelirinin artacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yağmurluk giymek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalet eder.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, akıllı adımlar atacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağarken denize girmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyuna basmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zor durumların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments